Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın ve müstacel vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu kol bazı modellerde uygun kapı koluna benzer. 

Turfa bünyelarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (meslek, aldatmaışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

İçeriden autarı yakınlarında itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cepheının degaje olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

önemli örutubet nâkil bu konuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle katlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında strüktürda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi midein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binalarda makul standartlarda mekân alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kavlükarar konusu birey kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına olanak sağlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabil evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Gerek bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak süflida mevzi yer illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sürdürmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz tahliye olmalarını esenlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page